Medlem af Dansk Bilbranche Råd

Som medlem af Dansk Bilbranche Råd er du garanteret den bedste service i branchen. 

2 års garanti på reservedele

Vi giver altid  2 års garanti når du skal have skiftet reservedele. Derfor kan du trygt sende din bil til reparation eller service hos os. 

Flotte anmeldelser på Google

Vi er stolte af vores anmeldelser fra vores kunder. Vi sørger altid for at vejlede og rådgive, hvis du har spørgsmål.

Klargøring til syn – undgå at bilen skal til omsyn

Vi har den nyeste teknologi på vores værksted

Er det blevet tid til klargøring til syn? Så lad os klare synsklargøringen af din bil. Hos ​PB Auto- & Pladeværksted​ udfører vi synsklargøring på alle bilmærker. Derudover laver vi serviceeftersyn og reparationer. Værkstedet ligger i Hvidovre, men vi har også mange kunder fra blandt andet Rødovre, Frederiksberg og omegn.

Vi er et velrenommeret autoværksted, som har mange års erfaring med biler, og vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse. Dertil kommer, at vi har den nyeste teknologi på værkstedet. Derfor kan du altid forvente kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi sparer dig for besvær og ekstraomkostninger

EU strammede reglerne for periodiske syn for nogle år siden. Tidligere kunne en lang række fejl udløse en "betinget godkendelse", som man selv skulle følge op på. Nu bliver de samme fejl kategoriseret som "væsentlige fejl" og udløser dermed omsyn.

Det er en god ide at lave et grundigt tjek af bilen inden syn, så du undgår omsyn. Vi tilbyder professionel klargøring til syn, så du slipper for omsyn med tilhørende besvær og ekstraomkostninger. Mange kombinerer et synstjek af bil med et serviceeftersyn og småreparationer.

Ved klargøring af bil til syn laver vi alle de små ting, som vi finder, men vi kontakter dig, hvis vi finder større ting, som skal laves. Dermed sikrer vi, at vi er enige om, hvad du skal betale, og hvad du ønsker at betale. Det kan for eksempel være, at vi kan finde en alternativ løsning.

Kontakt os for at få en tid til klargøring til syn

Du er velkommen til at kontakte os, når du modtager indkaldelse til periodisk syn, eller hvis din bil ikke har bestået det periodiske syn. Du kan naturligvis også komme forbi værkstedet, så vi lige kan se på bilen. Herefter kan vi give et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god pris for klargøring til syn. 

Kontakt os på telefon 36 75 08 00 for at høre mere om synsklargøring, periodisk syn og omsyn. Vi fungerer også som pladeværksted, hvis din bil har buler eller skader.

​Kontakt os

​​Femagervej 33, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 36 75 08 00

E-mail: pbauto@outlook.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

07:30 - 16:00

Fredag

07:30 - 13:00

Lørdag og søndag

Lukket

PB AUTO V/PETER BÆRNTSEN

PB auto er dit lokale autoværksted i Hvidovre. Vi servicerer alle bilmærker og hjælper dig også gerne, når du skal købe eller sælge bil.