Medlem af Dansk Bilbranche Råd

Som medlem af Dansk Bilbranche Råd er du garanteret den bedste service i branchen. 

2 års garanti på reservedele

Vi giver altid  2 års garanti når du skal have skiftet reservedele. Derfor kan du trygt sende din bil til reparation eller service hos os. 

Flotte anmeldelser på Google

Vi er stolte af vores anmeldelser fra vores kunder. Vi sørger altid for at vejlede og rådgive, hvis du har spørgsmål.

Pladeværksted til rust, buler og andre skader

Vi har stor erfaring med genopretning af biler

Er du på udkig efter et pladeværksted? Så lad os ordne din bil. Hos PB Auto- og Pladeværksted reparerer vi rust, buler og andre skader. Vi holder til i Hvidovre, men vi laver også pladearbejde for kunder i blandt andet Rødovre, Frederiksberg og mange andre steder.

Vi er et velrenommeret værksted, som har mange års erfaring med genopretning af biler. Vores autoværksted er udstyret med den nyeste teknologi, og vores medarbejdere kommer løbende på efteruddannelse. Derfor har vi stor ekspertise med at reparere alle typer skader på biler.

Vi klarer alt fra rustskader til bilkabuler

Vi er et klassisk autoværksted, som udfører alle former for pladearbejde. Det kan være alt fra mindre bilkabuler til større skader, herunder forsikringsskader. Derudover laver vi rust- og tæringsskader samt al anden vedligeholdelse.

Mange af vores kunder vælger at kombinere klargøring til syn med pladearbejde, men vi har naturligvis også mange akutte skader på vores pladeværksted såsom trafikskader, buler, rustskader og så videre.

Vi har naturligvis alt nødvendigt specialværktøj på værkstedet, hvor pladearbejdet bliver udført af vores kompetente automekanikere. Det er din garanti for, at vi udfører et godt og solidt arbejde på din bil. Dermed kan du være sikker på, at der ikke er skjult noget under lakken.

Få et tilbud eller overslag fra vores pladeværksted

Du er meget velkommen til at komme forbi vores pladeværksted, så vi kan kigge nærmere på din bil. Du er også velkommen til at ringe på forhånd, hvis du har spørgsmål. Du kan med fordel lade os ordne pladearbejdet i forbindelse med en synsklargøring, hvis det ikke er akut. Vi giver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud, når vi har kigget på bilen.

​Kontakt os

​​Femagervej 33, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 36 75 08 00

E-mail: pbauto@outlook.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag

07:30 - 16:00

Fredag

07:30 - 13:00

Lørdag og søndag

Lukket

PB AUTO V/PETER BÆRNTSEN

PB auto er dit lokale autoværksted i Hvidovre. Vi servicerer alle bilmærker og hjælper dig også gerne, når du skal købe eller sælge bil.